Всем бобра :)

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Всем бобра :) » Свободное общение » Піч для піци


Піч для піци

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Обладнання для закладів – великий асортимент товарних позицій, які потрібні для забезпечення повноцінної роботи будь-якого ресторану. Замовити професійне обладнання для закладів ви можете на інтернет-ресурсі організації з посиланням на цю статтю. Великий вибір на сайті дозволяє придбати професійну фритюрницю та інші формати обладнання:

1. Комбінована піч. Комбінована піч – це пристрій, який поєднує можливості пароварки і конвекції. Пароконвектомат застосовується для приготування страв різноманітними техніками: на пару, із застосуванням конвекційного повітря або комбінованим способом. Це обладнання дозволяє зберігати вологу в продуктах, роблячи їх соковитими та приємними на смак.

2. Конвектомат. Конвекційна духовка – це промислове обладнання, яке використовує циркуляцію для рівномірного розподілу тепла всередині камери. Це ідеальний вибір для випікання коржів, тартів та інших кондитерських виробів, оскільки піч здійснює постійне прогрівання продуктів.

3. Піч для піци https://np.com.ua/product-category/tepl … ya-piczy/. Піч для приготування піци застосовується спеціально для приготування піци. Вона функціонує при високих температурах, забезпечуючи чудову основу для випічки та хрумку на смак скоринку на піці.

4. Індукційна плита професійна. Індукційна плита професійна застосовує магнітні хвилі для швидкого та акуратного нагрівання кухонного посуду. Вона має високу енергоефективність і дозволяє акуратно регулювати температуру при готуванні.

5. Гриль притискний професійний. Професійний притискний гриль – це обладнання, яке застосовується для грилю продуктів під тиском. Він створює характерний візерунок на поверхні готових продуктів та сприяє підсмажувати їх швидко та рівномірно.

6. Сувід. Сувід – це технологія приготування, при якому продукти упаковуються у вакуумі і піддаються обробці в певній температурі, контрольованій дуже точково. Цей спосіб дає можливість зберігати максимум вологи, текстури та смаку продуктів. Зазвичай використовується для м'ясних продуктів, рибних страв та зелені, забезпечуючи чудовий результат.

7. Рисоварка професійна. Професійна рисоварка - це професійне обладнання, яке призначене для приготування рису у великих кількостях. Це дуже важливо для закладів, кафе та інших установ, де рис застосовується у різних стравах.

Компанія багато часу продає своїм покупцям широкий вибір обладнання чудової якості. Навіть якщо вам знадобиться промислова електрична кухонна плита, придбати її ви зможете перейшовши за посиланням у цій статті.

0

2

Тоже открываем в ресторане новое направление. Ищем нужное оборудование для цеха. Подбор делаем в компании «РестИнтернэшнл Центр». У них есть кухонное оборудование. Мониторим виды. Консультируемся по покупке техники для выпечки пиццы.

0


Вы здесь » Всем бобра :) » Свободное общение » Піч для піци